Suurta kuvaa katukuvaan

812

Suurkuva_ulkomainonta-suurkuvatuloste-suurkuvatulosteet-2

Ulkomainontaa on periaatteessa kaikki mainonta, jonka ihminen näkee kotinsa ja työpaikkansa ja niiden piirissä käytettyjen medioiden (lehdet, tv, radio, internet) ulkopuolella. Näin sanoo wikipedia ja Suomessa yleisimpiä ulkomainonnan muotoja ovat bussipysäkkimainokset, kaupunkisuurtaulut, maantiejättitaulut, mainospilarit, roskakorijulisteet… Kohteita ja mahdollisuuksia, joita teemme paljon.

Me suurentelemme kuvia työksemme ja yksi esimerkki on Bistro 15 Sastamalan suuri ulkomainostaulu. Työvaiheina oli mainoksen suunnittelu, graafinen työ ja mainospinnan tulostus. Asennuksen hoiti puolestamme Punura.fi, josta kiitos näppärälle kumppanille. Vielä kun pisteenä taulun päälle valmistuu opastenuoli, on komea kaupunkisuurtaulu valmis.

Yhtä hyvin suuria kuvia ja tulosteita tarvitaan sisätiloissa. Kesän mittaan järjestettiin tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa tarvittiin opasteita ja infotauluja pidemmäksi tai ihan vaan ehtoon ajaksi. Yksi kiva työ oli kuvaustausta synttärisankarin juhliin. Tulostuspinta muodostui perhevaakunakuvasta ja kangastuloste pingotettiin tyylikkäästi trussikehykseen.

suurkuva_suurkuvatulosteet-kuvaustausta-sisustustulosteet-1