SUURKUVA muutti myös

1023

suurkuva-suurkuvatulosteet-suurkuva-muutti-isommat-tilat-2-jips

Kyltit, mainosteipit, tulosteet, opasteet tuotetaan nyt uusissa entistä avarammissa tiloissa

Suurkuvan tuotanto on todella monipuolista ja joskus haastavaakin. Ei siis pelkkää suurta pressutulostetta tai kuvataulua! Kun asiakastyönä on tuoteteline, joka vaatii hitsausta – maalausta – teippausta ja raskasta siirtelyä, pitää työtilan muuttua ja mukautua tarpeen mukaan. On sitä tehty erikoistilauksesta neukkaripöytiä ja palvelutiskejä, saneerattu ja fiksattu kulkupelejä, käsitelty niin kierrätysmateriaaleja kuin uutta tuotetta. On pesty ja puunattu, korjattu ja rakennettu. Monitoimityö vaatii monitoimipaikan ja siksi Suurkuva on nyt uusissa tiloissa.

Vaikka hallillekin saa Toravantielle poiketa, JiPSin Suurkuvan varsinainen myynti- ja tilauspiste on Vammalan keskustassa, Sastamalassa. Välimatkaa on muutama kilometri, joten useampaan kertaan päivässä väliä reissataan. Sähköiset yhteydet toimivat kyllä nopeammin ja Suurkuvan graafinen osasto on käytännössä reaaliajassa kun tarvit tulostusaineiston suunnittelua ja aineiston valmistusta.

Avarat tilat autoteippauksiin ja mainostauluvalmistukeen

Nyt mahtuu ovista sisään isompikin menopeli! Autoteippauksissa pitääkin varautua muutamaan päivään, sillä kylmillä keleillä auton pitää lämmetä sisätiloissa ennen ja jälkeen teippauksen. Mainostaulut ja opaskyltit ovat usein niin suuria, että käsittelyyn vaaditaan paitsi iso levysirkeli, tukevat pöydät ja tasot sekä nostotilaa puolin ja toisin. Aina ei ole kyse suuresta koosta vaan määrästä! Kun tulostimet pukkaa metrikaupalla tulostusta, pitää se saada väljästi varastoitua ennen seuraavaa käsittelyä kuten suojalaminointia tai muotoonleikkausta. Joskus isoin työ on ihan pikku hommaa ja päinvastoin. Mainoslauseemme on: Suurentelemme asioita työksemme! Me saamme siis paljon aikaiseksi ja taatusti näkyvästi!

Ota yhteyttä kaikissa näkyvyystarpeissasi
Suurkuva myynti:
Jari Sundgren, jari@jips.fi, 050 405 5540
Puistokatu 9, Sastamala

suurkuva-suurkuvatulosteet-suurkuva-muutti-isommat-tilat-1-jips