Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet, mainostulosteet

Suurkuvatulosteet on yhteinen nimitys kuva- tai tekstitulostuksille ja mainospinnoille sisä- ja ulkotiloissa. Tavoitteena on näkyä ja viestiä lähelle ja kauas. Materiaalivalinnalla voidaan vaikuttaa siihen, onko suurkuvatulostus pitkäikäinen vai käytetäänkö sitä kampanjamaisesti lyhytaikaisessa tarpeessa. Teipille tulostettu suurkuva voidaan pohjustaa mm. lasille ja ikkunalle, kevytlevylle, rakennuslevylle, alumiinikomposiitille. Esim. PVC-banderolli eli pressu toimii sinänsä joko umpipohjaisena tai tuulen läpäisevänä reikäversiona. Suurkuvatulosteiden ja mainostulosteiden etu verrattuna esim. usein vaihtuvaan neonmainokseen on helppo hahmotettavuus, suurempi viestin reagointiaika ja parempi mainosarvo.

Käyttökohteina on sisätiloissa mm. myymälämainonta, messuosastot, toimistotaulut, sisustustaulut, remontti- ja saneerauspeitteet. Ulkomainoksena suurkuvatuloste on esim. opaste, tapahtumamainos, yritysmainos, julkivupeite.

Esimerkkimateriaaleja:

PVC Frontlit
Suurten ja pienten mainosten valmistamiseen (PVC–bannerit, mainosjulisteet yms.)

• Paino 450g/m²
• Enimmäismitat 5×50m

PVC–verkko / reikävinyyli
Kevyt ja tuultaläpäisevä vinyyli isojen pingotettavien mainosten valmistamiseen

• Paino 340g/m²
• Enimmäismitat 5×50m

PVC Backlit
Säänkestävä sisä- että ulkokäyttöön, sopii myös taustavalaistuihin mainospintoihin.

Tarvittaessa paloturvallisuustodistuksella varustettuja pvc-backlit materiaaleja.

Decotex 190 g/m²
enimmäkseen sisätiloihin ja erilaisiin mainosrakenteisiin. Kankaalla on paloturvallisuustodistus B1.
Rullan leveys: 2,5m

suurkuva-jips-sisustustulosteet-tulosteet-tulostus

Sisustustulosteet

Sisäänkäyntiä, toimistoa ja työtilaa, neuvotteluhuonetta, julkisia tiloja somistaa imagotaulut yrityksen logolla. Tee kuvakollaasi tuotteista, historiasta tai virkistyspäivän palkinnonjaosta. Pinnoita kulunut neukkaripöytä tai piilota vessanovi isolla kuvalla. Onko tarve maisemajulisteelle tai henkilöpotretille?

Telttatulosteet

Markkina- ja näyttelyteltta tai juhlateltta saa uuden ilmeen vaihtamalla osan seinistä tai vaikka kaikki seinät suurkuvatulosteeksi. Kevyt ja tuultaläpäisevä reikävinyyli sopii hyvin tarkoitukseen. Kiinnitystä varten reunat viimeistellään purjerenkain.

suurkuva-jips-maisemointitulosteet-maisemointi-tulostus

Maisemointipressut

Onko tarve peittää näkyvyyttä, rajata tai korostaa jotakin aluetta? Suurkuvamaisemointiin sopii aiheeksi esim. graafinen kuviointi tai ympäristöön soveltuva maisemakuva. Voit maisemoida aidan takana olevaa varasto- tai säilytysaluetta, rajoittaa tai ohjata kulkuväylää tai peittää kulunutta tai rumaa seinää.

suurkuva-jips-kangastulosteet-tulostus-kadun-yli

Kangastulosteet

Usein kankaalle tulostaminen on vaihtoehto käytettäväksi sisätiloissa esim. somisteena tai tuotteen mainonnassa. Personoitu kangastuloste toimii vaikka pöytäliinana tai verhona tai kiinnitettynä erilaisiin esillepanotelineisiin.

suurkuva-jips-pvc-tulosteet-tulostus

PVC-tulosteet

Yleisimmin käytetty pvc-vinyyli toimii sekä sisä- että ulkotiloissa, kuvantoisto on erinomainen, pinta on säänkestävä ja tarvittaessa puhdistettava.

Tukeva materiaali pitää muotonsa ja se voidaan ripustaa suoraan seinäpintaan tai esim. aitaan. Tuulisella paikalla suosittelemme materiaaliksi reikäversion.

suurkuva-jips-roll-upit-tulosteet-tulostus-roll-up-teline

Roll-upit

Kuljeta mukanasi mainosta, josta saat hetkessä näyttävää mainostilaa messuilla, konttorilla, tapaamisissa. Perusmalli on kooltaan 85×200 cm, leveämpiä vaihtoehtoja on esim. 100 tai 200 cm. Roll-Up -pakettiin kuuluu painettu kangas, kasetti, yläprofiili, tanko ja kassi.