Esillepano, kalusteet

Esillepano, kalusteet

Valmistamme tilauksesta erikoisratkaisuja ja asiakaskohtaisia tuotteita käytettäviksi niin yrityksen omissa tiloissa tai messuilla ja näyttelyissä. Tuotteiden esillepanoon tarvitaan jalusta, kiinnitysteline, kuljetuslaatikko, infotaulu jne. Ns. PahviSaulit, roolikuvausseinäkkeet, pelien ja kisailujen taustaseinät elävöittävät tapahtumia ja henkilöstöjuhlia.

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme. Palvelumme kattaa yksittäisestä tuotteen tai koko tilan haltuunoton esim. yrityksen sisääntuloaula tai henkilökunnan kahvio.

jips-suurkuva-mittatilaus-tuotteet

Mittatilaustuotteet

Teemme yksittäiset kalusteet, telineet, oheistarvikkeet messuille, näyttelyyn, neuvotteluhuoneeseen, kahvioon. Mittatilaus tarkoittaa yksilöityä tuotetta asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaisesti toteutettuna.

jips-suurkuva-messutelineet-ja-myymalatelineet-

Messu- ja myymälätelineet

Erikoisratkaisut räätälöidään tilanteeseen ja paikkaan sopivaksi. Toteutuksessa huomioidaan asiakkaan yritysilme, tapauskohtaisesti esittelytuotteen mitoitus ja esim. kuljetustekniset vaatimukset.

Kulunohjaus ja muut tarvikkeet

Tarjoamme tyylikkäitä ratkaisuja myynninedistämiseen, opastukseen ja esillepanoon. Kuvatelineet, snaplistat, erilaiset ständyt ja valotaulut ovat käteviä messutuotteita. Esim. kulunohjaukseen on monta stopperia-mallia.