Opasteet, kilvet

Opasteet ja kilvet

Opasteiden puuttuminen aiheuttaa usein kaaosta ja epätietoisuutta. Kuka menee, minne menee, milloin menee, saako mennä. Ymmärtääkö ulkomaalaiset ohjeet ja neuvot suomeksi. Näkeekö ja huomaako kulkija, vieras tai tuttukin mihin on tullut ja onko oikeassa paikassa. Eksyminen ja vieraassa paikassa oleminen voi tulla kalliiksi, kun tavarat myöhästyy, eivät saavu ollenkaan tai kukaan ei tiedä minne ne on laitettu.

Myös viranomaismääräykset ja ohjeet edellyttävät opasteiden ja kilpien asentamista julkisiin tiloihin, tuotantolaitoksiin, tehtaisiin ja toimistoihin.

suurkuva-jips-teollisuus-turvaopasteet-opasteet-kyltit-kilvet

Turvaopasteet

Erilaisia huomiokilpiä ja turvaopasteita ovat esim. poistumisreittiopasteet, palokalusto-opasteet ja ensiapuopasteet. Tarkoituksena on minimoida turvallisuusriskit ja nopeuttaa toimintaa hätätilanteessa. Turvaopaste on myös infotaulu, johon on kootusti kerätty tärkeät puhelinnumerot, ensiapuvälineiden ja väestösuojien sijainti kiinteistökartalla.

suurkuva-jips-kayttopaneelit-kayttopaneelilevyt-teollisuus

Käyttöpaneelilevyt

Käyttöpaneelimerkinnät selkeyttävät koneen tai laitteen käyttöohjeita ja lisäävät turvallisuutta. Alkuperäiset merkinnät voidaan korvata tarkkaan sovitetulla ja mitoitetulla suomenkielisellä käyttöpaneelilla. Käyttöohjeet tai toimittajan tiedot voidaan kiinnittää myös kalusteisiin tai yksittäisiin design-tuotteisiin.

Teollisuusopasteet

Teollisuusopasteet ovat tärkeä osa alueiden toimivaa logistiikkaa. Niillä ohjataan ajoneuvo- ja henkilöliikennettä ulkoalueella ja myös sisätiloissa. Opasteita tarvitaan ohjaamassa, varoittamassa ja selkeyttämässä. Ilman opasteita järjestelmällinen teollinen toiminta ei käytännössä ole mahdollista.

 

suurkuva-jips-valotaulut-valomainokset-mainokset-opasteet-kyltit-kilvet

Valomainokset ja valotaulut

Korosta yrityksesi julkisivua ja lisää loistavaa näkyvyyttä. Valomainos valitaan kohteen mukaan laatikkomallisena kotelona tai esim. irtokirjaimina. Valaistuna mainoksena toimii myös mainostaulu tehokkailla spottivaloilla. suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti erilaiset valomainokset, valotaulut ja mainostornit.

suurkuva-jips-laserkaiverrukset-laserkaiverrus-opasteet-kilvet

Laserkaiverrukset

Laserkaiverrus on kestävä merkkaustapa, jonka jälki on käytännössä ikuinen ellei ympäröivä materiaali kulu pois. Menetelmä sopii lähes kaikenlaisiin tuotteisiin, jopa kaareviin pintoihin. Laserkaiverrukseen sopivia materiaaleja ovat puu, nahka, lasi, erilaiset muovit ja jopa ruostumaton teräs tai nikkeli. Laserin jälki on erittäin siisti ja tarkka.

suurkuva-jips-muotoonleikkaus-opasteet-kyltit-kilvet

Muotoonleikkaus

Muotoonleikkaus tai irtileikkaus voidaan tehdä moneen materiaaliin ja monessa koossa. Kiinnostaako esim. 3D-logo styroxkirjaimin? Vesileikkausmenetelmä sopii erilaisten levyjen, jopa lasin leikkaamiseen. Leikkuujälki on hyvin siisti ja se sopii yksittäisen tuotteen valmistamiseen tai sarjatuotantoon.