Teippaukset, teipit

Teippaukset, teipit

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja se pätee teippauksiinkin. Materiaaliin ja aineiston valmistukseen kannattaa satsata sillä kerran kunnolla tehtyä voi hyödyntää rajattomasti. Esim. suoraan tiedostosta laadukkaalle teipille tulostettu logo eri koossaan toimii monessa tarpeessa. Kun teippi vielä suojalaminoidaan, käyttökohteet ja -aika monipuolistuu entisestään. Materiaalivalinta ratkaisee soveltuvuuden ulos ja sisälle, valomainokseen, ikkunaan, eri pintoihin jne. Myös teipin käyttöikä ratkaisee: 1- 3 tai yli 5 vuotissuositus.

Ikkunateippaukset

Myymälän näyteikkuna toimii 24/7 liikkeen ja sen tuotteiden myyntipaikkana. Ikkunateippauksen ideana on houkutella asiakasta. Värit ja logo sekä teippauksen rytmitys kuten symmetrinen/ epäsymmetrinen, suorat linjat, toisto, jne . pitää osata suunnitella ja toteuttaa asiantuntevasti. Huom. teippauslämpötila ei saa laskea alle 10 lämpöasteen.

Autoteippaukset

Liikkuva mainos kannattaa hyödyntää. Auto- ja muu ajoneuvoteippaus toteutetaan teipattavan alueen muotojen ja rajoitusten mukaan. Rohkeus, nasevuus ja pieni huumorinkukkakin tuo lisäarvao teippausta suunnitellessa. Huom. uutta teippausta ei saa heti pestä harjapesussa!

Kone- ja laiteteippaukset

Logistiikan ja työturvallisuuden vuoksi tarvitaan infoteippauksia esim. toiminta-ohjeet, varoitukset, laitetiedot. Teipattava pinta on usein haastava, joten teipin kiinnitysliima on erikoisesti kehitetty tätä tarkoitusta varten. Materiaali on suoraan tiedostosta tulostettavissa vaikka isompana sarjana.

Mainostaulut ja kilvet

Suojalaminoitu, pinnalle pohjustettu teippi on pitkäikäinen, siisti ja laadukas ratkaisu mainostauluihin. Jos taulun koko vaatii, isompi ala teipataan osissa lähes näkymättömin saumoin. Laadukas teippi kestää myös ilman suojalaminointia, mutta teipattavuuden ja UV-säteiden vuoksi käsittely on suositeltavaa.

Muotoonleikatut teipit

Yleisimmin muotoonleikkaus yhdistetään tarrojen ja teippien valmistamiseen. Tuloksena on esim. yrityslogo ovaalissa tai pyöreässä pohjassa. Teippiin voidaan leikata myös kuviointi tai teksti, joka aukotetaan näkyviin. Muotoonleikkausta on esim. pyöristetyt kulmat, kuvan reunojen mukailu, kirjainten ja kuvioiden irtoleikkaus.

Aurinko- ja näkösuojakalvot

Ohut ikkunaan asennettava kalvo torjuu auringon lämpö- ja UV-säteilyä, mutta päästää luonnonvalon sisätiloihin. Mallit kattavat monta eri sävyä ja tummuusastetta. Kalvotus helpottaa tukalaa oloa kuumalla ilmalla, mutta se ehkäisee myös säteilyn haittoja sisätiloissa esim. tauluissa ja tekstiileissä.