Kuljetusliike Finskalle juhlavuoden mainoskampanja

827

Suurkuva-Kuljetusliike-Finska-50-vuotta-ja-Kaukokiito-70-vuotta-1

Kuljetusliike Finska 50 vuotta ja Kaukokiito 70 vuotta matkaavat yhteisellä tiellä juhlavuoden mainoskampanjassa, joka on erinomainen esimerkki Webtalon palvelutarjonnasta. Kampanjan toteutuksessa on kaikki käytössä: suunnittelu, kuvitus ja graafiset elementit, sähköiset aineistot, videotuotanto, lehti-ilmoitukset, printtimainonta, esillepanotuotteet, teipit, julisteet ja banderollit.

Pieni sähköpostin allekirjoituskuva, siitä se kaikki lähti. Ensin yritysten autot ajoivat tiellä, jota reunusti keltaisena kukkiva rypsipelto. Sitten kuvaan lisättiin Finskan kaikki hyötyajoneuvot liiketoiminta-alueiden mukaan ja lopulta kuva animoitiin liikkuvaksi videoksi. Eri versioina aineistoa hyödynnettiin ulkomainonnassa, verkkosivuilla, sähköpostimarkkinoinnissa ja VaLePan ottelumainoksena. Sama aihe ja kuvitus jalostettiin myös printtimainontaan suurkuvabanderollina ja lehti-ilmoituksena.

Finskan kuljetusliikeellä on 50-vuotis juhlavuosi 2023. Likakaivojen tyhjennyksestä alkanut liiketoiminta on vuosikymmenien aikana laajentunut jätehuoltoon, varastointiin ja Kaukokiidon rahtipalveluihin. Finskan Kuljetusliike on ollut osa kotimaista Kaukokiito-ketjua jo vuodesta 1989.

Suurkuva-Kuljetusliike-Finska-50-vuotta-ja-Kaukokiito-70-vuotta-2