Suurkuva mukana Liikkuva varhaiskasvatus -hankkeessa

1189

Kiitos Sastamalan kaupungin liikuntakoordinaattori Mira Niemiselle, että saamme olla mukana edistämässä pienten lasten päivittäistä liikkumista. Kävimme yhdessä läpi ideoita Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman kuntatasoiseen toteutukseen ja ensimmäisenä valmistamme ison 130 x 140 kokoisen tarra-arkin päiväkotien käyttöön.

Muotoonleikatut virikekuvat ja graafiset elementit on helppo irroittaa taustasta ja liimata esim. lattiaan. Arkille suunniteltiin monipuolisesti viivoitusta pyöristetyllä kulmapaloilla esim. pelikentän merkitsemiseen. Pyöreät kuviot, pienet kädenjäljet ja jalanjäljet värilajitelmana sopivat lukuisiin eri leikkeihin ja peleihin, joiden avulla lasten liikkumista edistetään. Nallet ja eläinkuvat elävöittävät grafiikkakuvia. Seuraavassa vaiheessa arkin elementtejä voi muokata ja täydentää kohderyhmän mukaan, päiväkodista esikouluun jne. Toivomme, että aktivoimme osaltamme myös koteja ja vanhempia liikkumaan yhdessä lasten kanssa erikseen suunnitellulla kotipaketilla. Eri teippimateriaalit mahdollistavat kuvien ja muotojen teippaamisen vaikka asfalttiin.

Mainostoimistotyönä suunnittelimme Sastamalan hankkeelle myös Leiki ja Liiku-logon. Näkyvyyden ja tunnettavuuden lisääminen esim. verkkosivuilla kannustaa päiväkoteja kehittämään päivittäisiä aktiviteettejä liikkuvan lapsen hyväksi. Sponsoroimme hanketta lahjoittamalla sille Leiki ja Liiku-logon ja tarra-arkin suunnittelun ja graafisen työn osuuden.

Suurkuva-suurkuvatulosteet-lattiatarra-tarrat-Leiki-ja-Liiku-paivakoti-paivakodit