Levorannan Autoliikkeen uusi kuvaustausta

1462

Levoranta-levorannan-autoliike-kuvaustausta-kuvausseina-wiscom-suurkuva-jips-suurkuvatulosteet-1

Asiakkaan tarve oli saada näyttävä kuvausseinä vaihtoautojen kuvaukseen. Toiveena oli Levorannan Autoliikkeen logon erottuminen selkeästi jokaisessa kuvassa, joka julkaistaan netissä vaihtoautosivustolla. Siten loppuasiakas pystyy heti hahmottamaan oman autokauppansa laajan vaihtoautovalikoiman. Yrityksen visuaalinen ilme uudistettiin 90-vuotistaipaleen kunniaksi, joten uusi logo oli ajankohtaista valmistaa myös kuvausseinälle.

Kuvausseinän koko on 3050 x 8000 ja seinäväri on yritysgrafiikan mukaan PMS 285, jonka RAL määritykseksi valittiin 5023. Koska tarvetta vastaavaa sinistä mainos- tai sisustuslevyä ei markkinoilla ole, seinä levytettiin rakennuslevyllä ja maalattiin useaan kertaan mahdollisimman peittävän ja tasaisen väripinnan varmistamiseksi. Mainostoimisto JiPSin suunnittelemaan yritysilmeeseen kuuluu myös erilliset grafiikkaelementit, jotka kuvastavat Levorannan monipuolista palvelusektoria. Sekä grafiikkakuviot että logo valmistettiin Viscom-levystä jyrsimällä ja ne asennettiin kuvausseinälle tarkan mallinnuksen mukaan. Oikea sijoitus tarkistettiin ensin testikuvaamalla vaihtoauto kuvausseinän edessä samalla kun määriteltiin sopiva kuvakulma kuvaustaustaa vasten.

Levoranta-levorannan-autoliike-kuvaustausta-kuvausseina-wiscom-suurkuva-jips-suurkuvatulosteet-1cLevoranta-levorannan-autoliike-kuvaustausta-kuvausseina-wiscom-suurkuva-jips-suurkuvatulosteet-1d Levoranta-levorannan-autoliike-kuvaustausta-kuvausseina-wiscom-suurkuva-jips-suurkuvatulosteet-1bLevoranta-levorannan-autoliike-kuvaustausta-kuvausseina-wiscom-suurkuva-jips-suurkuvatulosteet-1a