Toimitimme 100m/400 neliötä maisemointipressua Deletelle Helsingin Kyläsaareen

1220

DELETE_maiseimointipressu-suurkuva-mainostoimisto-suurkuvatuloseet-jips-2

Delete palvelee asiakkaitaan jätteenkäsittelyn ja kierrätyksen kaikissa vaiheissa, kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa. Sen minkä Delete purkaa, se myös kierrättää. Yritys vastaanottaa, kierrättää ja käsittelee rakennus-, purku-, teollisuus- ja sekalaista jätettä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Maisemointipressut väliaikaisvarastolle

Suurkuva toimitti Deletelle projektityömaan purkujätteen välivaraston maisemointia varten 8kpl Delete-sinistä 4000x9000mm vinyylitulostetta Helsingin Kyläsaareen.
Esimerkkinä Deleten kierrätyspalvelusta on purkumateriaalien uusi käyttö Waste sisustustuotteina. Waste-tuotteilla tuetaan kiertotaloutta lahjoittamalla 20 prosenttia saadusta tuotosta eteenpäin.

Uutta käyttöä purkumateriaaleille – Waste sisutustuotteet

Purkutyömailta voi löytää arvostettuja materiaaleja, esimerkiksi metallia ja hienoa puuta. Materiaalien lisäksi joiltain purkutyömailta löytyy runsaasti huonekaluja, valaisimia ja koriste-esineitä. Osa tuotteista on huolellisen puhdistuksen ja korjauksen jälkeen käyttövalmiita. Osa vaatii enemmän työtä ja ehkä myös tuunausta. Monet materiaaleista ovat käyttökelpoisia vuosikymmenten jälkeenkin, joskin ehkä eri käyttötarkoituksessa. Se, mikä on muille jätettä, on Deletelle Waste-mahdollisuuksia.