Suuremmat tilat, suuremmat mahdollisuudet

1230

suurkuva-suurkuvatulosteet-sastamala-pirkanmaa-uudet-tilat-1-jips  

Suurkuva on muuttamassa suurempiin ja laajempiin tiloihin. Nykyisetkin tilat ovat toimivat mutta jatkossa työhalliin pääsee ajamaan isollakin autolla. Niin tavara- kuin asiakasliikenne helpottuu myös alueella, jossa ei ole kulunvalvontaa. Olemme saaneet siitä jo nyt kiitosta, sillä osa asiakkaista on kokenut nykyisen porttien takaisen toiminnan hankalaksi.

Koko tuotanto samoihin tiloihin

Isojen levyjen ja painavien materiaalien käsittely helpottuu samalla kun työturvallisuus paranee. Käytössämme on jatkossa trukki ja nostovälineet materiaalien siirtämiseen. Valmistamme asiakkaille erikoistuotteita kuten Katsa Oy:lle räätälöityjä messutelineitä vaihteistoille ja hammaspyörille( www.katsa.fi ), joka onnistuu siisteissä ja puhtaissa tiloissa entistä paremmin.

Uudet valoisat ja avarat tilat mahdollistavat koko tuotannon yhteen paikkaan. Isot tulostimet ja leikkurit sekä muut laitteet saavat oman puhdastilan, jossa myös onnistuu isoilla työtasoilla teippaukset ja laminoinnit. Ajoneuvoteippaukset toki tehdään isossa työhallissa tai asiakkaan tiloissa.

Messutarvikevarastointi tehostuu

Messut ja näyttelyt odottavat aikaansa mutta me olemme valmiina. Messuseinäkkeitä ja kalusteita voi hyödyntää myös yritysten omissa tiloissa ja valjastaa siten vajaaksi jääneitä toimistoja esittely- ja koulutuskäyttöön.

 

suurkuva-suurkuvatulosteet-sastamala-pirkanmaa-uudet-tilat-2-jips

suurkuva-suurkuvatulosteet-sastamala-pirkanmaa-uudet-tilat-4-jips

suurkuva-suurkuvatulosteet-sastamala-pirkanmaa-uudet-tilat-3-jips