Ulkoasua Sastamalan Musiikkiopistolle

1220

suurkuva-suurkuvatulosteet-sastamalan-musiikkiopisto-teippaukset-ikkunateippaukset-jips

Vaikka Sastamalan Musiikkiopistossa lapset ja nuoret saavat erittäin hyvää ja ammattitaitoista musiikin perusopetusta, ulospäin opiston toimitilat näyttivät vaatimattomilta. Vanhassa rakennuksessa on toki omat rajoituksensa mutta rehtori Jukka Rajala halusi piristystä katukuvaan. Kun oppilaat palaavat kesälaitumilta musiikkiharrastuksen pariin, heitä odottaakin muutosta niin ulkona kuin sisätiloissa.

Ikkuna- ja mainosteippaukset Suurkuvasta

JiPS sai tehtäväkseen suunnitella ja toteuttaa mainosteippaukset. Ensimmäiset suunnitelmat sisälsivät graafisia kuvia instrumenteista ja soittajista, koska musiikkiopiston solistisina opetusaineina ovat jousisoittimet, lyömäsoittimet, puupuhaltimet, vaskipuhaltimet, harmonikka, kantele, laulu, piano, pianon vapaa säestys, sähköbasso, akustinen kitara ja sähkökitara. Opettajakunnan yhteisestä päätöksestä ikkunat teipattiin kuitenkin talon perinteisen linjan mukaisesti. Vihreä sävy valittiin kaupungin mainosväreistä ja nyt opiston nimi näkyy selkeästi kun ikkunoista poistettiin paperiset irtokirjaimet.

Iso TV-näyttö infopisteenä

Ilme ryhdistyi myös sisäpuolen 2-värisillä paneeliverhoilla, jotka toimitti ja asensi yhteistyökumppanimme Monitoimex. Iso tv-näyttö Suurkuvan räätälöidyssä ikkunatelineessä toimii tiedottajana ikkunalla ja luokkahuoneeseen päin käännettynä myös opetuksen apuvälineenä.