Näkyvyyttä ja myyntitehoa teipeillä ja mainostauluilla

960

suurkuva-suurkuvatulosteet-suurkuva-teippaukset-rekkateippaus-jips-2

Villihinta on koko perheen tarjoushalli Sastamalassa, Akaassa, Urjalassa ja nyt myös verkossa. Tuotevalikoimaan kuuluu sisustustekstiilit, vaatteita työhön ja vapaa-aikaan, leluja, taloustavaroita, paperituotteita, työkaluja ja kalastustarvikkeita.

Suurkuvan graafinen osasto Jips Oy suunnitteli kauppias Mika Lindroosin toiveesta Villihinnalle markkinointiin ja mainontaan työkaluja niin ulos kuin myymälään sisälle. Pienestä logotuunauksesta lähdettiin liikkeelle. Tavoitteena oli nostaa kivijalkakaupan imagoa ja markkinoida verkkokauppamyyntiä.

Suurkuva toteutti suunnitelmat ja Sastamalan kauppa ehostettiin ulkoisesti näyteikkunateippauksilla ja valomainoksella. Räätälöitynä ratkaisuna valmistettiin ulkoikkunalle ajankohtaisten tarjousten julkaisemiseksi tv-näyttöseinäke. Pieninä yksityiskohtina mainittakoon myymäläjulisteet, ostoskärryteippaukset ja tietysti asiakasopastus turvalliseen asiointiin.

Myös liikkuva mainospinta huomioitiin ja Villihinnan kuljetuskalusto saivat uudet näkyvät mainosteippaukset. Autoteippaus on erinomainen mainosväline 24/7 markkinointiin, se tavoittaa tuhansia kontakteja ilman mediakustannuksia. Ulkomainontaa tehostettiin vielä 5 metrisellä mainostaululla, joka toivottaa asiakkaat tervetulleiksi jo kaupungin sisääntuloväylällä.