Suurkuvan räätälöidyt ratkaisut vaativien tuotteiden esittelyyn

1059

Europort-2021-Katsa-messulava-suurkuvan-valmistama

Asiakkaamme Katsa Oy omaa pitkät perinteet meriteollisuuden voimansiirrossa ja uusia tuotteita esiteltiin kansainvälisillä EUROPORT 2021 messuilla Rotterdamissa. Suurkuva on vuosien mittaan suunnitellut ja valmistanut erikokoisia, vaativia messulavoja Katsalle ja nyt Katsan dealer-osastolle valmistettu lava oli niistä suurin ja vaativin. Messulava toimii esittelyvaihteiston säilytyksessä tuotteen suojana ja sen pitää kestää raskasta kuormaa myös kuljetuksen aikana. Lavarakenteessa olevat aukot suunniteltiin trukin piikeille tavaran siirtoa ja nostoa varten. Koska messulava toimii messuosastolla myös esittelytelineenä, sen pitää olla siisti ja yrityksen brändin mukaisesti valmistettu tuote lavasuojusta myöten. Messulava rakennettiin tarkasti mittojen mukaisesti hitsaamalla teräsrunko tukipalkeista, joiden välistyksessä huomioitiin niin trukkipiikkiaukot kuin lavan päälle asennettavan messuvaihteiston epätasainen painojakauma. Suurkuva on monitoimitalo, joka toimittaa räätälöidyt ratkaisut tuotteiden esittelyyn.

Erityisen vaativaksi Katsan messulavan rakentamisen teki sen 2500 kg kuormankestävyys

Asiakas Katsa Oy toimitti jälleenmyyjänsä messuosastolla esiteltävän vaihteiston mitat leveys-korkeus-syvyys suunnassa sekä tuotekuvauksen ison vaihteiston muodoista ja rakenteesta. Messulava määriteltiin tuotteen mittojen mukaan ja erityisen vaativaksi lavan rakentamisen teki sen kuormankestävyys. Räätälöityjä, teräsrunkoisia messulavoja Suurkuva on toimittanut aiemminkin mutta nyt kyseessä oli erityisen iso ja näyttävä messuesittelytuote. Messulavan piti kantaa 2500 kg vaihteisto, kestää tavaran siirto ja nosto sekä suojata tuotetta niin kuljetuksen, säilytyksen kuin messuesittelyn ajan. Suurkuva on erikoistunut projektitoteutuksiin ja design-tuotteisiin, joten erikoislavan toteutus sujui ongelmitta nopeasta aikataulusta huolimatta hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Teräksinen messulava viimeisteltiin yritysgrafiikan mukaiseksi

Suurkuva on mainostoimisto JiPSin tuoteosasto ja saumaton yhteistyö toimii asiakkaan etuna myös tuotesuunnittelussa ja originaalivalmistuksessa. Siten kaikki asiakkaan tarvitsemat markkinointituotteet ja myynnin välineet toteutetaan linjassa yritysilmeen kanssa. Katsa Oy:n EUROPORT 2021 messuille valmistettu messulava viimeisteltiin yrityksen väreillä, logoilla ja yritysgrafiikalla yhdenmukaiseksi myös Katsan oman messuosaston yleisilmeen kanssa. Hitsattu teräsrunko maalattiin Katsan sinisellä RAL värillä ja koko pinta peitettiin yrityksen logoilla. Bränditaululla ja mainosteippauksella messulavalle luotiin loppusilauksena laadukas kokonaisilme. Tuotteen tekniset tiedot merkittiin erilliselle tuotekilvelle

Suurkuva valmistama teräsrakenteinen messulava kantaa jopa 2500 kg vaihteistoa ja esittelee sitä messuvieraille Katsa Oy:n dealer-osastoll
Katsan messulava rakennettiin tarkan mittapiirroksen mukaan ja hitsattu teräsrakenteinen lava viimeisteltiin yrityksen värityksellä ja logoilla.

 

EUROPORT 2021 Katsan hyvin brändätyllä messuosastolla oli esillä myös Suurkuvan aiempia messulavatoteutuksia.
EUROPORT 2021 Katsan hyvin brändätyllä messuosastolla oli esillä myös Suurkuvan aiempia messulavatoteutuksia.