Asennus, tekniikat ja projektit

Asennukset, projektit

Olemme moniosaajia, joten projektissa huolehdimme asennustyön lisäksi kunnossapitotöistä. Rakennamme, maalaamme, listoitamme, korjaamme vanhaa. Kyse voi olla yhdestä taulusta koko huoneiston kalustukseen. Palveluumme kuuluu myös esim. kalusteiden ja -tarvikkeiden välivarastointi.

Projektit vaihtelevat yksittäisestä mainosteippauksesta kilpi- ja opassarjan suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen.
Vaihtelevat tehtävämme kattavat vaikka myymäläsisustuksen tai konseptitoteutuksen teippisarjojen valmistuksesta varastointiin ja kulutuksen mukaiseen jakeluun.

suurkuva-jips-tapahtumat

Tapahtumat

Huolehdimme tapahtuminen ulkoisesta ilmeestä kuten esiintymislavan ja myyntitiskin ehostus, ohjelmataulut, hinnastot, infoteipit ja -kyltit roska-astioista tarjoilumerkintöihin, ajo- ja pysäköintiopasteet, julisteet, ohjelmalehtiset.

suurkuva-jips-projektipaja-protopaja

Protopaja

Kaikki suunnittelun kukkaset ja toteutuksen helmet eivät synny testaamatta ja mallintamatta. Valmistamme ideasta protomallin, yksittäisen kappaleen tai kehitämme materiaalivalintoja ja teemme erikoistoteutuksia.

Design-tuotteet

Meiltä saa myös uniikkia käsityötä, joissa yhdistyy erikoismateriaalit, vanhaa ja uutta. Voimme tuunata kalusteita ja esineitä, valmistaa sisustustauluja ja somisteita.