Asennus, projektit

Asennukset, projektit

Olemme moniosaajia, joten projektissa huolehdimme asennustyön lisäksi kunnossapitotöistä. Rakennamme, maalaamme, listoitamme, korjaamme vanhaa. Kyse voi olla yhdestä taulusta koko huoneiston kalustukseen. Palveluumme kuuluu myös esim. kalusteiden ja -tarvikkeiden välivarastointi.

Projektit vaihtelevat yksittäisestä mainosteippauksesta kilpi- ja opassarjan suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen.
Vaihtelevat tehtävämme kattavat vaikka myymäläsisustuksen tai konseptitoteutuksen teippisarjojen valmistuksesta varastointiin ja kulutuksen mukaiseen jakeluun.

suurkuva-jips-tapahtumat

Tapahtumat

Huolehdimme tapahtuminen ulkoisesta ilmeestä kuten esiintymislavan ja myyntitiskin ehostus, ohjelmataulut, hinnastot, infoteipit ja -kyltit roska-astioista tarjoilumerkintöihin, ajo- ja pysäköintiopasteet, julisteet, ohjelmalehtiset.

suurkuva-jips-projektipaja-protopaja

Protopaja

Kaikki suunnittelun kukkaset ja toteutuksen helmet eivät synny testaamatta ja mallintamatta. Valmistamme ideasta protomallin, yksittäisen kappaleen tai kehitämme materiaalivalintoja ja teemme erikoistoteutuksia.

Design-tuotteet

Meiltä saa myös uniikkia käsityötä, joissa yhdistyy erikoismateriaalit, vanhaa ja uutta. Voimme tuunata kalusteita ja esineitä, valmistaa sisustustauluja ja somisteita.