Aineistojen valmistus

jips-suurkuva-aineistot-suunnittelu-kuvaukset-kuvankasittely-aineistonsiirto

Suunnittelupalvelut

Tarvitsetko logosuunnittelua tai vanhan paperisen merkin valmistamista sähköiseen muotoon? Onko yrityksesi täyttänyt vuosia tai kuvaako palveluasi graafinen symboli? Meiltä saat myös suunnittelun ja aineiston valmistuksen sekä kuvien tuottamisen ja sen jälkeen erilaiset painotuotteet, nettipalvelut, suurkuvatulosteet, logokyltit ja mainosteipit.

suurkuva-jips-aineistot-suunnittelu

Suunnittelupalvelu

Logo ja yritysnimi on ensisijainen vaihe yrityksen ilmettä suunniteltaessa. Väreillä on merkitys samoin kirjasimen valinnalla. Joskus vanhakin tunnus vaatii uudistamista, jolloin saat meiltä PMS-värimäärityksen sekä logon sähköisessä muodossa eri formaateissa jatkokäsittelyä varten. Suurkuva on osa mainostoimistoa, joka palvelee yritystäsi kaikessa markkinointitarpeessasi printistä nettiin.

suurkuva-jips-mainoskuvaukset-kuvaukset

Mainoskuvaukset

Hyvä kuvan laatu ja visuaalisesti rakennettu kuvausaihe on tärkeä osa markkinointia. Teknisesti kuvan pitää olla myös tarkka ja tarpeeksi iso, jotta siitä voi tehdä aineiston esim. suurkuvatauluun tai messuseinäksi. Kuvauspalvelumme kattaa tuote- ja tuotantokuvaukset ja kuvaoikeudet siirtyvät aina asiakkaalle.

suurkuva-jips-kuvankasittely-kuvamanipulaatiot-kuvanmuokkaus

Kuvankäsittelyt

Kuvankäsittelyssä kuvasta poistetaan eitoivotut osat tai tausta, tuote siirretään toiseen taustakuvaan, kuvaa korostetaan yksityiskohtana, kuvaan lisätään puuttuvia osia tai tekstiä. Sävyjä ja terävyyttä skarpataan, värit voidaan kokonaan muuttaa toiseksi. Yksittäiset kuvat voi myös yhdistää kuvakollaasiksi.

suurkuva-jips-messuesitykset

Messuesitykset

Hyvä kuvamateriaali taipuu esitykseen, johon voi yhdistää sekä liikkuvaa videota että still-kuvia. Yrityksen visuaalinen ilme ja logo muodostaa esityksen rungon, jossa vaihtuva kuva- ja tekstisisältö rakennetaan kokonaisuudeksi. Musiikin voi kytkeä pois päältä messujen ajaksi.

suurkuva-jips-graafiset-originaalit

Graafiset originaalit

Tulostus- ja painotyöt tehdään digitaalisesta aineistosta. Digitaalisen aineisto edellytyksenä on, että olemassa on graafiset originaalit kuten logo sellaisessa muodossa, että se täyttää tekniset vaatimukset. Jos asiakkaalla ei ole graafista aineistoa, me teemme sen!

Nykyaikaiset kotisivut yrityksellesi

  • Saat toimivan ja visuaalisen sivuston, jota voit halutessasi itse päivittää.
  • Autamme sinut alkuun ja tarjoamme opastuksen WordPress -sivuston hallintaan.
  • Suunnittelemme kotisivut avaimet käteen-periaatteella. Käyttäjäystävälliset verkkosivut toimivat kaikilla laitteilla, näkyvyys ja hakutulokset tehostuvat.
  • Saat meiltä kaikki, mitä kotisivuihin tarvitset.
  • Tutustu referensseihimme ja varaa aika maksuttomaan kartoitukseen.